Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές Προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε προϊόν του boboniera.gr που παραλάβατε εντός 10 ημερολογιακών ημερών  ενώ για Χριστουγεννιάτικα είδη επιστροφές γίνονται μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου εντός 3 ημερολογιακών ημερών από τη μέρα αγοράς.


Επιστρέφονται μόνο κλειστές, απείραχτες συσκευασίες κατόπιν συννενόησης.

Στην πολιτική επιστροφών δεν συμπεριλαμβάνονται οι έτοιμες μπομπονιέρες και τα κουφέτα.

Στα Χριστουγεννιάτικα είδη επιστροφές γίνονται δεκτές μέχρι 10 Δεκεμβρίου για μη ελλατωματικά προϊόντα.


Τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια δεν καλύπτοναι από εγγύηση.

Τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν τον πελάτη και στις δύο διαδρομές.


Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες. Στα επιστραφόμενα χρήματα δεν περιλαμβάνονται τα κόστη μεταφορικών.

Να σημειωθεί ότι όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας έγκαιρα είτε για την αλλαγή είτε για την ακύρωση που επιθυμείτε τηλεφωνικώς στο 2651607000 ή μέσω email στο info@smilenow.gr.Ακύρωση Παραγγελίας - Δικαίωμα Υπαναχώρησης
Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

   α)  Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@smilenow.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2651607000 08:30-22:00 Δευτέρα - Παρασκευή για το διάστημα 16 Νοεμβρίου με 22 Δεκεμβρίου. 

   β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει να τηρούνται οι προυποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω.


Εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Σε αυτή την περίπτωση η χρέωση είναι 4.9 ευρώ για την επιστροφή του προϊόντος εφόσον έχετε ήδη πληρώσει τα μεταφορικά, και αν η παραγγελία ήταν άνω των 50,00 ευρώ θα χρεωθείτε διπλά μεταφορικά, 4.9 ευρώ για την αποστολή και άλλα 4.9 για την επιστροφή του προϊόντος.


Αν επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο τρόπο ή μεταφορική εταιρεία για την επιστροφή του προιόντος, σας επιστρέφουμε πίσω όλο το ποσό της αγοράς και τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεστε αποκλειστικά εσείς.


Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσης, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι 9.8 ευρώ. 4.9 ευρώ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς προς εσάς και 4.9 ευρώ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς προς εμάς.


Αποστολή

σε όλη την Ελλάδα

Πληρωμή με

αντικαταβολή

στείλτε email στο

info@smilenow.gr

καλέστε μας στο 

2651070689